Kezdek kicsit elveszni a közösségi oldalak világában. Nehéz már követni, mindig jön valami új. Persze mindegyiken kicsit máshogy mondjuk el, amit akarunk de a lényeg ugyanaz. Legyünk hát őszinték. Mondjuk ki mit gondolunk igazán.

 

Nézzétek, ez baromi jó. Ezt látnotok kell, nézzétek meg a videót, hallgassátok meg a zenét. Like. Nagyon jó, tényleg. Már hazafelé menet a villamoson eldöntöttem, hogy ezt fogom kiírni. Ezt a zenét, mert nagyon átjött. Át kell adnom ezt az érzést, nem tarthatom magamban, mindenkinek tudnia kell, mindenkinek át kell érezni. Hát nem értitek? A ti érdeketek. Ezt is olvassátok el, nagyon tanulságos. Like. Tényleg sokat tanulhatunk belőle, csak álljunk meg egy percre és gondolkozzunk el. Most ezt a képet rakom ki magamról, nem a legjobb. Jaj milyen aranyos kommentek. Szépek vagyunk? Nagyon köszönöm, tényleg. Meg is nézem azt a csajt, a munkahelyről. Nem lehet megnézni? De utálom ezt. Bejelölni azért nem fogom, van bennem büszkeség. Új lemez, új klip, like. Ezt a linkem miért nem szereti senki? Vagy ha igen, miért nem jelzik? Bezzeg, ha az Évi osztaná meg, akkor mennének rá a hüvelykujjak. Uh, már ennyi az idő? Akkor mennem kell, majd beszélünk. Addig is nézd a profilom, minden gondosan meg van tervezve. Nézzétek meg ezt a képet, milyen spontán vagyok. Ezt a videót, ezt éreztem múltkor, nagyon szépen átadja. Lájkoljátok! Figyeljetek rám! Szeressetek!

Ezt én most ezt mondom. Itt vagyok. Szerintem igen is így van. Jaj, ne is mond, azok a hétfő reggelek, én is utálom őket. #sucks Ezt itt most ezt megosztom, nagyon igaz. Most angolul írok, most újra magyarul. Ez meg most itt egy random gondolat, ami tökéletesen érthetetlen mindenkinek rajtam kívül. Pár hét múlva már én sem fogom érteni. Igen ez egy kép a cipőmről. #shopping Most itt vagyok, most meg itt. Itt is vagyok néha, igen az E-ben csekkoltam be, tanulás van, tanulás. Ötből öt, szevasz vizsgaidősuck! Itt vagyok épp. Szomorú tweet, vidám tweet, bölcs tweet. Most ezt csinálom. Ezt csináltam egy órája és ez lett belőle, nézd meg. Buli van! Hazaértem. Megosztok egy verset. Sőt ezt a költőt nagyon szeretem, látod milyen intellektuális vagyok? #pilinszky Retweeteltek, fasza. Király vagyok. Csillagozták, azzal aztán sokra megyek. #minekvan Miért csak ennyien követnek? Szerintem tök érdekes, amit írtam. Meg az ízlésem is kiváló. Légy szíves figyeljetek rám. Könyörgöm, szeressetek!

 

Én nem vagyok tipikus, nézd. Jó csaj vagyok, de nem mutogatom magam minden adandó alkalommal. Ez egy remek gif, rebloggolom. Meg ezt is, meg ezt is. Ez is jó. Eredeti tartalmat nincs időm készíteni, de minek is kéne, hiszen az amit újraosztok tökéletesen illusztrálja majd a személyiségem. Csak nézd meg, milyen szép az oldalam, ez mind én vagyok. Ezen a képen egy nő cigizik de csak a körvonalai látszódnak. Nagyon szép, azért ráraktam volna valami idézetet. De így is jó. Ilyen vagyok én is. Nem a megszokott, nem ám. Kicsit őrült, kicsit játékos, de azért szeretek komoly is lenni. Meg szomorú, az ugyanaz szinte. Olyankor nagyon átérzem a dolgokat. Nem megjátszom magam. Nem, ez nem elvont. Bárcsak Angliában élnék. Nem, nem vagyok olyan, mint a többiek. Nem vagyok egyszerű és tucat. Én bonyolult vagyok és eredeti. Csak reblog, igen. Arra van időm. Mélyérzésű vagyok. Igen, van ilyen szó. Magányos vagyok, nézek ki az ablakon az esőbe. Bárcsak valaki lefényképezne így. Valaki figyeljen már rám, valaki szeressen már végre!

Kinyitom a számat, grimaszolok. Milyen őrült vagyok. Ez az effekt baromi menőn néz ki. Szabadidőmben szoktam fotózni, lehet majd ezzel tanulok tovább. Earlybird vagy Hefe? Fene se tudja, mindkettő baromi találó. Nagyon megragadja a hangulatot. Ezt ettem ma. Vele találkoztam ma. Ezt vettem fel ma. Igen tükörben. Szerintem meg nem ciki. #selfie Nem látszik a dekoltázsom, pont úgy vágtam ki, hogy csak sejteni lehet. Lo-fi vagy 1977? Nehéz kérdés. Kinyújtom a nyelvem. Mókás vagyok, vicces is, kissé bolondos. Jegyek az esti koncertre. A könyvem és a borom. Ez a mai programom. Relaxálós este. Tudnod kell, fontos hogy lásd. Nem, nem egész este a telón lógtam. Ez a cigim, ez a vodkám, ez a söröm. Ez a lábam. Ez kicsit elmosódott, de szerintem hangulatos. Na jó még egyet lövök buli előtt, ha már ennyit készülődtem. Kicsit oldalra billentem a fejem, így. Jó lesz. Nem jó. Nem jó. Ez sem jó. Így talán. Nem jó. Kinyújtom a nyelvem. Így sem jó. Kicsit közelebb a tükörhöz, bedőlök kicsit. Majdnem, már közel van. Nem jó. Tökéletes! Kirakom, nézzétek meg. Nézzétek meg mind és szeressetek. Szeressetek, ha kérhetem.