Ezzel a cikkel csak a baj lesz. Mivel nem élteti a nőket, azt fogják mondani, hogy hímsoviniszta és bunkó, mások viszont túl általánosítónak gondolhatják. Megint mások meg háborogni fognak, mivel magukra ismertek az egyik pontban és azt nagyon nehéz elviselni. Essünk is túl rajta.

 

Jézus csaja

A köznyelvben szentfazéknak is nevezik őket. Ő az, aki úgy érzi erkölcsileg magasabb szinten áll, ezért –ha nem is mondja ki- érzed, hogy kissé lenéz és szánja a te bűnös életmódodat. Nem iszik, mert egészségtelen és nem nőies dolog, de közben csak attól fél, hogy részegen még a végén megtenne valami olyat, amit mindig is elítélt. Pedig mostanában egyre több olyan gondolata van, ő sem érti miért. Szerinte az ördög kísérti, pedig valószínűleg azok a fránya hormonok lesznek azok. Kedves mindenkivel, de néha vannak mélypontja, amikor nem bírja tovább és görcsös sírásban esik valaki vállára. Annyi rossz dolog van a világban, miért hagyja ezt az istene? Mióta megtalálta Jézust, már nem szexszel, mivel házasság előtt nem szabad (pedig sok esetben már nem szűz), a barátja meg van akkora idióta, hogy nem hagyja ott még azzal a lendülettel, amivel megérkezett a kínos családi vacsorára, ahol vele mondatják  el az asztali áldást.

 

Díszcsaj

Ha épp nem a konditeremben, fodrásznál, pedikűrösnél vagy a fürdőszobában van, akkor az okostelefonján lóg. Nem sok alkalmazás van rajta, azok is valami fitneszhez kötődő programok, meg persze a facebook és az instagram. Barátnőivel szereti kibeszélni a többi nőt, a többi nővel meg a barátnőit. Inkább a pénzes alakokra bukik, de a hatalom az, ami igazán vonzza egy férfiben. Az értékrendje is kissé torz és ha akarnád sem tudnád megérteni. Az önértékelése a béka feneke alatt van, mivel az igazi erényének a mindig tökéletes kinézetét tartotta. Ha rosszabb napja van, vagy valami nem tip-top rajta, az egész napja el van rontva. Szeret vásárolni és az ágyban is tudna laza lenni, de mégsem engedi el magát. Végig azon jár az esze, hogy vajon elég vonzó-e és, hogy melyik pózban néz ki a legelőnyösebbnek. Orgazmusa csak részegen van.

 

Svindler

Elsőre lazának és jófejnek tűnik. Sőt akár másodikra is. A csalás akkor lepleződik le, amikor már nyeregben érzi magát. Bár lehet nem is tudatos átváltozás ez, inkább csak te ismered meg egyre jobban, ahogy az idő szalad. Kiderül, hogy mégsem olyan laza, mint aminek tűnik. Elkezd féltékenykedni, és számonkér, ha egy másik nővel találkozol, majd bevágja a hisztit. Legrosszabb esetben még manipulálni is próbál, miközben ő maga azt csinál amit csak szeretne. Barátaid említik, hogy ezt nem kéne erőltetni, de te nem akarod beismerni, még magadnak sem. Mint amikor veszel valami drága cuccot, amiről kiderül, hogy nem is érte meg az árát, majd próbálod magadnak bizonygatni, hogy mégis. Így megy ez vele is, de amikor kiderül, hogy nem nyeli le minden világos lesz hirtelen. Most nagyon bölcs szavak jönnek, jegyzeteljen mindenki. Egyfelől oké, hogy egy nő nem nyeli le minden jött-mentnek, de akivel eljut odáig az elméletileg már nem jött-ment, különben miért jut el vele odáig? Ha meg valaki már a barátjánál is ódzkodik ettől, az mélyebb problémákra utal. Azzal tuti van valami zavar, amit meg kéne oldani. De a lényeg, hogy ő nem nyeli le. Se azt, hogy múltkor véletlenül összefutottál az exeddel egy buliban és elcsevegtetek valamiről. Jobb neked nélküle.

 

Zajszennyező

Többet beszél, mint ahány gondolata van, így egy idő után vagy önmagát ismétli, vagy felesleges és értelmetlen dologgal tölti ki a hézagot. Utálja a csendet és minden erejével azon van, hogy elhárítsa maga körül ezt a veszélyt. Viszont másokat már nem szeret annyira hallgatni és csak arra vár, hogy mikor veheti át újra a gyeplőt. Csak jusson eszébe valami, ami egy hangyányit a témába kapcsolódik és hadd ontsa újra ő a szót. Mivel folyamatosan beszél, hamar kifogyna az izgalmas sztorikból, ha lennének neki. De persze nincsen egy sem. Az ilyen típus nem a tettek embere, de még csak nem is nagyszájú. Beszélni csak a semmiről szeret, azt viszont végtelenül. Ha valami komoly dolgot kéne megoldani (például kiállni magáért vagy másokért) akkor vagy elhallgat, vagy elkezd ok nélkül magas lóról beszélni. Szeretnek unalmas dolgokat is megkérdezni, és indokolatlanul részletesen beszélni róla. Sokat traktálnak, olyan részletekkel, amiknek a vonatkozásait nem ismered, olyan szereplők háttértörténeteivel, akiket sosem láttál. Levegőt nem a szájukon keresztül veszik, hanem valószínűleg egy külön nyílás fejlődött ki erre a célra. Sokszor csapatokban vadásznak, de szerencsére messziről fel lehet ismerni őket az idióta vihogásukról. Az ágyban kussban vannak, egy nyögést sem adnak ki.

 

Könnyű préda

Rajong érted, imád, minden szavadat elhiszi. Ez már önmagában is elég faroklohasztó, de nem csak veled van így, mindenkinek elhisz mindent. Nem akarod bántani, túl ártatlan hozzá, meg nem is érdemelné meg, de akkor sem lehetsz az apja, az apja helyett. Persze a filmekben van valami bája a gyermeki naivitásnak, de a való életben csak óriási pofonok tengerébe vezet. Nem akarod te adni az elsőt, de a világba sem mered így visszaereszteni. Pedig nem a te felelősséged, valahogy mégis eléri, hogy annak érezd. Igazából az a baj, hogy te magad sem bírod vele hosszú távon, mert egyfelől nem túl erős és izgalmas személyiség, másfelől meg annyira rajong érted, amennyire te sosem tudnál érte. Így meg nem lehet jövője az egésznek. Ezért nem szeretem a rajongó csajokat sem, mert ilyenné vállnak a kedvencük társaságában. Pedig sokkal vonzóbb, ha egy nő kiáll magáért, saját véleménye van és nem könnyű megszerezni. Na ő nem ilyen, pedig nem ribanc. Csak egy olyan világban él, ami sosem létezett és erről senki sem mer szólni neki, pedig minél később tudja meg, annál nehezebb lesz megemésztenie a dolgot, és annál többet öl ki majd az egyéniségéből.

 

Pelikán

Imád enni, legszívesebben egész nap tömné az arcát. Ha túl van a reggelin, akkor már az ebéd jár a fejében, sőt azt is tudja már mi lesz a vacsora. Ha megfigyeled a legtöbb történet, amit mesél, általában tartalmaz valamilyen kajához kapcsolódó mozzanatot. Vagy pizzára vártak, vagy gyrost ettek valamilyen ponton a történetben. Az étel leírása sokszor túlontúl részletes és hosszú lehet. Mondani sem kell, hogy nem egy nádszál a hölgy. Elhízott, sokszor eléggé aránytalanul. Ennek ellenére nem érzi, hogy neki le kéne fogyni, és az sem segít, hogy a komplexusos perverz pasija (ha van) nem mondja meg neki ezt, sőt sokszor dicséri is milyen szexi. Pedig nem az, de emiatt szépen lassan maga is elhiszi, és elkezd rosszalló megjegyzéseket tenni a vékony lányokra. Csak a kutyák játszanak csontokkal, a pasik szeretik, ha van mit fogni és hasonló modoros frázisokkal szokott élni. Ha mégsem hatalmasodik el ez az indokolatlan önbizalom, akkor olyanokat mond, hogy csak a belső a fontos, csak az számít. Persze ez egyfelől nem igaz, másfelől meg úgy sem állna jobban a szénája.

 

Cybergrupie

Blogot ír az életéről, twitterezik (angolul), facebookozik, tumblizik, instagrammon pózol, válaszol a sok kérdésre ask-on és még ki tudja hány platformon van fent. Azt állítja, hogy a Led Zeppelin a kedvenc zenekara, de 30 Second to Marsot sokkal többet hallgat. Azt akarja elhitetni, hogy James Dean a kedvenc színésze, de megindokolni nem tudná miért. Alig látott tőle valamit, de úgy gondolja van valami, amit nem tud, úgyhogy inkább imádja. Rock’n’roll életet él állítása szerint, mert imád cigizni és ismer pár tagot egy sokadrangú pesti underground bandából. Szeretethiányos, ezért megpróbál minden figyelmet begyűjteni, amit csak internet szerte lehet. Még ha van is pasija, akivel állítólag nagy a szerelem is órákat van fent a különböző honlapokon, hogy megkapja a neki járó figyelmet. Őrültnek tartja magát, mert egyszer részegen és meztelenül fürdött a Balatonban. Amúgy értelmes és laza csaj, sőt kifejezetten vonzó. Még kellemes társaságnak is mondható, barátaitól is elég figyelmet kap, de valamiért ez nem elég neki. Valamiért úgy érzi mindenkinek bizonyítani kell, hogy ő mekkora lázadó és szabadszellemű egyén. Pedig ezzel csak az ellentét sugározza világszerte. Igazából olyan mint én, csak lányban.

 

Árnyék

Csendes, visszahúzódó, szürke kisegér. Visszafogott a baráti körében, és még annál is visszafogottabb a munkahelyén. Szerényen öltözködik, szerényen viselkedik, miközben az igaziról álmodozik naphosszat. Ez a fajta megszeppentség már olyan mértékű, hogy bizonyos szögből tekintve kifejezetten életképtelen egyén. Inkább továbbmegy a busszal, mint hogy szóljon a mellette ülőnek, hogy le akar szállni. Van egy srác a munkahelyen, aki tetszik neki, de valamiért nem akar feltűnni az illetőnek. Pedig ő egyszer köszönt neki az ebédlőben, miközben vártak a sorukra az automatánál. Hetekig gyűjtötte a bátorságot. Van valami furcsa hobbija, ami általában ékszerkészítés vagy valami hasonló. Persze ő nem akart mindig ilyen lenni, de valahogy mégsem jött el a nap, amikor végre összeszedi magát, és egyre kevesebb az esély rá. Szomorú történet az övé.

 

Professzor

Mindig mindent tud. Szerteágazó és mély az ismerete, legalábbis úgy érzi. Még ha csak valami kétes cikkre emlékszik is ködösen, amit sok éve a neten olvasott, még akkor is ragaszkodni fog az igazához és az életét tenné arra, hogy az bizony úgy van. Ki tudja, talán ő maga is elhiszi. Mindig látja mi a baj, imád párkapcsolati tanácsokat osztogatni, akár olyanoknak is, akiket nem ismer. Az persze nem baj, hogy a sajátja nem működik, már ha éppen van. Imád beleszólni mások beszélgetésébe, még akkor is, ha nem tudja pontosan miről beszélnek a felek. Kialakult véleménye van olyan dolgokról is, amiről még sosem halott. Ő csak jót akar, nem tehet róla, hogy körülötte mindenki idióta és nem hallgatnak rá. Ha valami úgy történik, ahogy jósolta örökre ezt fogja felhozni érvnek és jobban szereti azt hajtogatni, hogy én megmondtam, mint vigasztalni a barátnőjét. Szeret kioktatni idegeneket, amit mérhetetlenül tudálékos hangnemben tesz idegesítő kézmozdulatokkal kíséretében. Részegen néha elkezd sírni, aminél kevesebb idegesítő szokás van. Szerinte ő a legjobb, gyakorlatban borzasztó az ágyban.

 

Értékrendőr

Nem győz felháborodni a mai világon. Ezt mégis hogy képzelik, azt mégis hogyan gondolják. Vérlázító, botrányos, hallatlan, ahogy a mai fiatalok gondolkoznak. A legtöbb dolgot károsnak és félrevezetőnek gondolja az interneten, amit sokszor kommentek formájában szóvá is tesz. Nem érti még, hogy nincs ez a film és az a videojáték betiltva. Ha rajta múlna, nem lenne erőszakos vagy szexuális tartalom se a tévében, se az interneten. Ha ez a hozzáállás elhatalmasodik, akkor felnőttkorban különösen durva verzióját kapjuk. A gyerekének semmit sem szabad, mert a mai világban minden azért van, hogy őt elrontsa. Ha tehetné mindent betiltana, amiben már egy fedetlen váll felbukkan. Az ilyen anyukák alapították az aggódó szülők szervezetet Amerikában (PTC), amik mindenbe belekötnek és már olyanokért jelentenek fel, ha egy dekoltázs túl nagy egy újság címlapján. Szexelni már rég nem szexelnek, ezért kell máshol kiélni a felgyülemlett feszültséget. Amíg csinálták, addig a szado-mazot részesítették előnyben.  Egy rakás klubban és szervezetben vannak benne, amik egy rakás jogért és betiltásért harcolnak. Ők talán a legidegesítőbbek mind közül.

Minden bizonnyal ezt a cikket is legszívesebben betiltanák.